BEAUTY VERZORGING

Kneipp gelaatsverzorging

Sommigen onder jullie zagen het misschien al op mijn Instagram dat ik regelmatig de producten van Kneipp nuttig als ik een heerlijk bad neem. En dat is elk weekend! Ik was altijd al een gigantische fan van de face sheets, maar ook van hun badzout en badolie (Eucalyptus rocks!).

Toen ik op mijn computer een pop-up zag verschijnen dat Kneipp nu ook een gezichtsverzorgingslijn aanbiedt, was ik dan ook meteen paraat om alvast twee van hun nieuwe producten uit te proberen.

Aan deze lijn is eerst 5 jaar uitvoerig huidonderzoek voorafgegaan, in combinatie met uitgebreide dermatologische testen. Ze bestaat uit 6 producten en kreeg de naam ‘Mindful Skin’. Ze bevatten stuk voor stuk hoogwaardige natuurlijke ingrediënten die je huideigen celprocessen activeren van binnenuit. De geurtjes zijn zacht en geven mij persoonlijk een rustgevend gevoel.

Hun gamma bestaat uit een reinigingsgel, 24h crème, dagcrème, nachtcrème, oogcrème en een vitamine serum. Ikzelf beschik momenteel over de 24h crème en het serum.

De belangrijkste voordelen van Kneipp Mindful Skin:

  • Huidverbetering van binnenuit door natuurlijke activerende ingrediënten met bewezen effectiviteit
  • Inspelend op wisselende huidcondities voor de normale tot droge huid
  • Langdurige huidverbetering dankzij activatie van de huideigen celprocessen
  • Natuurlijke cocoonende geuren voor een mindful verzorgingsmoment
  • Zonder conserveringsmiddelen, paraffine, minerale oliën, siliconen, microplastics en dierproefvrij

Alle producten zijn verkrijgbaar bij de drogist en op www.kneipp.com

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply