DIY FOOD & DRINKS LIFESTYLE TECH

Bosch IXO Vino

Wie had ooit gedacht dat je met een schroevendraaier ook jouw favoriete flesje wijn of rosé ging kunnen opendoen?!
Bosch is er in geslaagd om een einde te maken aan het gepruts dat je soms ervaart wanneer je met je roestige manuele wijnopener aan de slag gaat. Ze hebben een heel erg praktische, draadloze schroevendraaier in hun gamma doe-het-zelf producten met bovendien een design look en touch.

Tot voor kort had ik quasi nog nooit een schroevendraaier in mijn handen gehad, laat staan een elektrische. Door mijn verhuis in het midden van de corona crisis, was ik echter genoodzaakt om heel wat klusjes zelf uit te voeren. Zo heb ik eigenlijk heel wat bijgeleerd (ook mede dankzij veel opzoekingswerk en YouTube filmpjes ;-)) en voel ik me nu een echte mini-doe-het-zelver!

Wat ik na al dat geklus (en soms ook gepruts) zeker kan zeggen, is dat iedereen echt wel zo een draadloze schroevendraaier dichtbij de hand zou moeten hebben. Een simpel kastje van Ikea ineen steken, het speelgoed van je kind dat boordevol batterijen zit, de WC-rolhouder die al 5 maand ligt stof te vangen omdat je hem nog niet hebt opgehangen, …. allemaal kleine taakjes die je in een handomdraai hebt uitgevoerd met deze tool. En laat ons eerlijk zijn, veel plaats neemt hij ook niet in!

Opladen doe je met de meegeleverde USB kabel, en bovendien zit er bij de mooie geschenkkoffer ook een set bitjes waarmee je de voornaamste schroeven onder handen kan nemen.

Maar het allerleukste is natuurlijk de wijnopener die je in deze set krijgt! Wat een fijne gadget! Ik heb deze ondertussen al wekelijks genuttigd 😉

Voor de foto mocht Leon eventjes de fles vasthouden (hij wil nu persé met ALLES helpen ;-))

De voornaamste voordelen som ik eventjes voor jullie op:

  • Volledige controle over de snelheid en kracht dankzij de variabele snelheidscontrole. Hierdoor beperk je bijvoorbeeld gesplinterd hout of beschadigde schroeven door te veel kracht ineens te zetten.
  • Dankzij de drie kleine LED lampjes bovenaan je schroevendraaier, kan je snel zien hoe het met de batterijstatus zit van je toestel. Brandt er nog slechts 1 lampje? Dan is het bijna tijd om de meegeleverde USB kabel boven te halen.
  • Het geeft natuurlijk een WOW effect als je bezoek hebt en je deze modieuze maar ook praktische gadget kan bovenhalen. Succes gegarandeerd!
  • Heel leuk om cadeau te geven dankzij de houten opbergkoffer waarin je trouwens perfect ook een fles wijn kan opbergen.

Waar te koop?
Hubo
Bol.com

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply