BEAUTY VERZORGING

Vitasil voor een stralend, frisse huid

Recentelijk ben ik alweer een jaartje ouder geworden en dat merk ik eigenlijk aan mijn huid toch ook wel wat. De onbezonnen jaren waarbij je de tips van je moeder weglacht of -wuift zijn helaas voorbij en ben ik ondertussen tot het besef gekomen dat ik ze beter al wat vroeger had aanvaard 😉

Collageen

Zoals velen onder jullie wel al zullen weten is collageen het lijm vormende eiwit dat onze huid van de nodige portie stevigheid en elasticiteit voorziet.
Als je jong bent, wordt dit in voldoende mate door je lichaam geproduceerd maar vanaf je 25ste levensjaar neemt dit gestaag af en zal je merken dat je huid langzaam begint te verouderen. Hierdoor zullen ook effecten van buitenaf een grotere invloed beginnen krijgen.

Vitasil Collagen Plus

Ik mocht kennismaken met Vitasil Collagen Plus en sinds een maandje neem ik dit nu op dagelijkse basis. Een half uurtje voor mijn ontbijt en ‘s middags herhaal ik dit ritueel. Telkens 15 ml en dat kan je perfect afmeten dankzij het bijgeleverde maatbekertje. Mililiter zeg je? Klopt want dit product neem je in vloeibare vorm dus geen grote pillen die je met moeite doorgeslikt krijgt. De smaak vind ik vrij neutraal en zelfs verfrissend. Voor het beste resultaat volg je een kuur van 3 maand. Een enorm pluspunt is dat het goed wordt opgenomen in de bloedbaan en je zo je huid dus eigenlijk van binnenuit voedt.

Ik ben echter niet het type persoon dat zomaar zonder enig opzoekingswerk een product zal innemen dus daarom kan een beetje achtergrondinformatie geen kwaad. Ik verzamelde voor jullie alvast de belangrijkste kenmerken van Vitasil Collagen Plus:

Silicum

Door de verbinding met collageen, elastine, keratine en hyaluronzuur draagt silicum bij aan de bouw van alle bindweefsels van ons lichaam. Vitasil bevat een hoge dosis aan silicium. Door de kleine moleculenstructuur is het bovendien een goed opneembare vorm van silicium.

Collageen & hyaluronzuur

Vitasil Collagen Plus bevat de essentiële bouwstoffen collageen en hyaluronzuur. Collageen zorgt in het lichaam voor stevigheid van weefsels. Hyaluronzuur is een molecuul dat enerzijds verbonden is aan collageen en anderszijds aan water. Hyaluronzuur is een bouwsteen om ons lichaam flexibel en vochtrijk te houden. Eén gram hyaluronzuur kan bijvoorbeeld maar liefst 6 liter water vasthouden!

Biotine & zink

Biotine (vitamine B8) en zink voeden de huid van binnenuit en helpen de huid gezond te houden. Het resultaat? Een stralende, stevige en elastisch aanvoelende huid!

Vitasil Collagen Plus

Je huid, draag er zorg voor

Natuurlijk is het belangrijk dat je op alle mogelijke manieren zorg draagt voor je huid. Een voedingssupplement is geen vervanging maar een aanvulling. Ik probeer ook gezond en gevarieerd te eten en een goede huidverzorging te respecteren.

In samenwerking met Vitasil
Te koop bij Newpharma.be, Farmaline.be en verschillende bionatuurwinkels
Vanaf EUR 22,95 (500 ml)

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply