KIDS SPELEN

Polly Pocket wordt 30 jaar!

Op 24 juli 2019 werd Polly Pocket 30 jaar. Voor meisjes uit de jaren ’90 betekende Polly Pocket een klein doosje urenlang speelplezier.

Ondertussen zijn veel van die meisjes zelf mama geworden, waaronder ik, en het is dan ook tijd om een nieuwe generatie kennis te laten maken met deze vrolijke kleine popjes. Mattel heeft daarom een 30ste verjaardagsspeelset uitgebracht. Jawel, een re-creatie van de toenmalige set uit 1989, het jaar waarin Polly Pocket werd opgericht.

Naast deze mooie heruitvoering, biedt Mattel uiteraard nog heel wat andere doosjes aan. Zo kregen heel wat Polly Pockets vorig jaar nog een make-over. Op de webshop van Mattel kan je inspiratie opdoen maar opgelet, dit kan verslavend werken! 😉

Ik denk dat ik tot mijn 8 of 9 jaar bijna dagelijks speelde met mijn sets. Deze leuke partytime doos in mijn handen hebben, betekent dan ook puur nostalgie voor mij.
Er werden aan de nieuwe versie enkele kleine details toegevoegd om het geheel extra feestelijk en kleurrijk te maken: een microfoon, draaiende dansvloer, tafels en stoelen voor de gasten, cadeautjes en nog veel meer.

Mijn all-time favorite was destijds het roze klokkenhuis van Polly Pocket, alsook het bubbelbad waarbij alles doorschijnend en vol glitter was. Benieuwd of iemand deze ook nog kent?

Ik ga alvast bij mijn ouders luisteren of ze niet alles stiekem bewaard hebben, en tussentijds ga ik mijn favoriete nicht haar 4 jarige dochter laten kennismaken met de bijzondere wereld van Polly Pocket.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply