KIDS SPELEN VERZORGING

Tuinplonzen met Huggies Little Swimmers

Tuinplonzen

Gezien de omstandigheden de laatste maanden werd het heel wat moeilijker om nog eens een duik in een zwembad te wagen.

Het is nochtans zo belangrijk dat vooral de allerkleinsten voldoende in contact komen met water. Watergewenning is niet alleen heel goed voor de motoriek maar voorkomt ook een angst voor water waardoor ze krampachtig kunnen zijn in een zwembad en zo ook minder zullen genieten.

Om ouders alsnog te stimuleren om hun kindjes onbezonnen te kunnen laten spelen in en met water, introduceerde Huggies Little Swimmers nu het spetterdiploma. Door middel van posts en stories op hun Instragrampagina (@huggieslittleswimmers_be) geeft een zwemjuf tips hoe iedereen thuis zijn of haar kleine spetter watervrij kan maken. Als alle oefeningen goed gaan kan je dan dit diploma aanvragen dat je bovendien gratis thuisgestuurd krijgt.
De bedoeling is vooral dat iedereen lekker veel waterplezier heeft met zijn/haar kindje en dat deelt op social media. Neem zeker ook een kijkje op Instagram door de hashtag #tuinplonzen in te typen.

Om Leon weer langzaam gewoon te maken aan waterpret, bood ik hem een bassin gevuld met water aan, met daarin zijn favoriete waterdiertjes. Hijzelf was gewapend met een enorm tof zwembroekje, een zonnebril en uiteraard een laagje zonnecreme ?

Zwembroekjes

Huggies Little Swimmers is een merk van Kimberly-Clark en het nummer 1 merk zwemluiers en broekjes van België. Dat komt omdat de broekjes goed functioneren en ook nog eens heel erg leuk zijn om te zien, dankzij de leuke, kleurrijke Disney-designs. Neem zelf maar een kijkje naar mijn zoontje Leon dat vol trots poseert met zijn nieuwe zwembroekje met daarop Nemo!

De broekjes zijn gemaakt van uniek absorberend materiaal, zodat ze niet opzwellen als een luier. De speciale anti-lekrandjes beschermen tegen kleine ongelukjes en zien eruit als gewone zwemkleding. Door de verstelbare, rekbare zijkanten heeft het broekje een comfortabele pasvorm die goed blijft zitten tijdens het spelen in het water.

Er zijn 3 maten Huggies Little Swimmers. De kleinste maat 2-3 (3-8 kg) is speciaal ontworpen voor baby’s jonger dan 6 maanden. Wanneer de waterpret is afgelopen, zorgt de rekbare tailleband ervoor dat je gemakkelijk het broekje uit kunt trekken tijdens het omkleden. De maat 3-4 (7-15 kg) en maat 5-6 (12 – 18 kg) hebben nu een elastische tailleband rondom. Na het zwemmen kun je de zijkant scheuren en gemakkelijk het broekje uit trekken tijdens het omkleden.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply