KIDS SPELEN

Little Tikes Peeky Pals

Little Tikes heeft drie ongelofelijk leuke en kleurrijke vriendjes erbij: de Peeky Pals!
Ze zijn voor kindjes vanaf 9 maand en ze stimuleren de beweging van je kleine spruit. Ze komen in drie schattige varianten en elk diertje draagt ook een baby’tje bij zich, hoe schattig is dat?!

De postbode leverde ze net op tijd waardoor ze alledrie mee mochten op reis. Net als voor Leon was het voor de pinguïn, kangoeroe en olifant een lange rit en zoals het hoort: goed gedrag moet beloond worden 😉 Eenmaal aangekomen in Frankrijk mochten ze dus alle vier het plonsbadje in (5 cm water is voor Leon al meer dan voldoende om zich een half uurtje te kunnen amuseren!). Ik denk nu niet dat het meteen de bedoeling is dat deze drie rakkers samen met hun 1-jarige verzorgertje het water ingaan want achteraf drupte er nog een hele poos water uit en ze wogen ook verdacht meer, maar wat hebben ze een leuke tijd gehad!

Met de poppetjes kan je perfect een leuk kiekeboe spelletje spelen met je kind en ze stimuleren ook het kruipen.

‘Hoezo, kruipen stimuleren?’ zul je misschien denken. Elk van de drie diertjes beweegt als je hun hoofdje induwt. Ze draaien rond of rollen door de ruimte en tegelijkertijd zie je hun babydier tevoorschijn komen. Dat is voor een 1-jarige natuurlijk heel erg interessant!

In eerste instantie dacht ik dat de beestjes niet ver genoeg zouden rollen of dat Leon het concept om de hoofdjes in te duwen niet zou begrijpen, maar daar heb ik hem precies toch wat in onderschat.
Even snel als ze vooruit hobbelden, begreep mijn kleine ventje hoe je ze kon laten bewegen. Wat leuk om hem bezig te zien!

Waar te koop: Bol.com
Adviesprijs: EUR 16,99 per stuk

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply