KIDS SPELEN

Kleine dingen

Het voorbije weekend leek het wel alsof de Aprilse grillen weer terug waren. Net als het humeur van Leon switchte het weer voortdurend. Het humeur van Leon? Sinds enkele dagen voelen we een eerste (!) tandje onderaan zijn tandvlees en je merkt dat hij er duidelijk last van heeft. Af en toe een schreeuw, een huilbui of een vijftal minuten ontroostbaar zijn. Een leuker extraatje dat we er bij kregen: hij lijkt op zo’n momenten wel oprecht te genieten van een knuffel.

Even snel als er een storm van dikke regendruppels kwam aanzetten, verscheen de zon en stond de zonnecrème te smeken om gebruikt te worden.
Van die momenten genieten we dan uiteraard ten volle! Want eerlijk, zo heel veel zonnige dagen hebben we toch niet gehad hé voor deze tijd van het jaar?

Het hoeft niet altijd kleurrijk, duur of vol plastic te zitten om leuk te zijn.

Om zijn opblaasbaar-en-veel-groter-dan-gedacht zwembad boven te halen leken we niet genoeg tijd te hebben, en een ‘bassin’ zoals mama dat altijd noemde, hadden we niet in huis. Dan maar een soepbord!
En ja hoor, dat vond hij heerlijk. Ik denk dat hij een half uur muisstil heeft zitten spelen in dat bord met zijn nieuwe schepjes en emmertje van Plantoys.

De kletsnatte kledij en pamper namen we er graag bij! 😉

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply